U prometnoj nesreći u Suhopolju poginuo vozač

Virovitičkopodravska Policijska uprava je nakon očevida potvrdila da je u prometnoj nesreći jutros oko 5 sati na državnoj cesti D2 (Podravska magistrala) u Suhopolju poginuo Berislav Vilček (33) iz Slatine.

Policija ističe kako je stradali mladić, vozeći osobni automobil "audi" slatinskih registracijskih oznaka prema Virovitici, zbog neprilagođene brzine udario u neosvijetljenu i neosiguranu prikolicu, namijenjenu za prijevoz duhana.

Prikolica je bila priključena za traktor virovitičkih registracijskih oznaka koji je vozio Zdravko Jurić (54) iz Suhopolja.

Vozač "audija" udario je prednjim dijelom automobila u stražnje lijeve kotače prikolice, okrenuo se i prešao na suprotni trak, gdje ga je u bočnu stranu udario osobni automobil "hyundai-accent" slatinskih registracijskih oznaka, koji je vozio Vlado Kolarić (33) iz Sopja.

U trenutku udarca s traktorske prikolice ispao je Boris V. koji je zadobio prijelom lijeve ključne kosti pa je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Virovitici.

Lakše su ozlijeđeni vozač "hyundai-accenta" Vlado Kolarić i suputnici Robert H., Tomislav D. i Mario S., te Ivica V., koji se vozio na stražnjem dijelu traktorske prikolice.

Očevid nesreće obavio je dežurni sudac Općinskog suda u Virovitici Ilija Samardžija s ekipom Prve policijske postaje u Virovitici.



Pročitajte više