U proteklih tjedan dana nestalo petero ljudi u Zagrebu, troje s istog područja

Foto: Nestali.hr

NACIONALNA evidencija nestalih osoba objavila je da je u proteklih sedam dana nestalo pet osoba s područja Zagreba. 

Za njima traga policija, a njih čak troje nestalo je s istog područja.

Prije dva dana s adrese u Vinogradskoj ulici nestao je Mirko Đurić. Ima 60 godina i hrvatsko državljanstvo. Visok je 175 centimetara i srednje je tjelesne građe. Inače živi u Bersečkoj ulici, a nestao je odjeven u tamni radni kombinezon.

Nestala osoba - 9764 by Index.hr on Scribd

Policija traži i Anu Mihajlović. Ona je nedavno napunila 18 godina, srednje je tjelesne građe i ima smeđe oči. Bila je odjevena u sivo-crnu majicu, traperice i crne tenisice kada se zaputila u nepoznato. Posljednji put viđena je na adresi u Ulici svetog Mateja. Rođena je u Đakovu i visoka je 167 centimetara.

Nestala osoba - 8552 by Index.hr on Scribd

U proteklih sedam dana nestao je i Marko Zorić. Ovaj 31-godišnjak nestao je u Zagrebu, a posljednji put viđen je u Ulici Sveti Duh. 

Nestala osoba - 9757 by Index.hr on Scribd

Još jedna nestala osoba u proteklim danima je i Darko Špehar. On je rođen u travnju 1984. godine, a iako mu je prebivalište u Saborskom, nestao je u Vinogradarskoj ulici u Zagrebu. Srednje je tjelesne građe, visine 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Nestala osoba - 7867 by Index.hr on Scribd

Među nestalima je i Nives Gavranović, djevojka rođena 2006. godine. Njezin nestanak prijavljen je s adrese prebivališta, a to je Ulica Hermana Bužana u Zagrebu. 

Nestala osoba - 9765 by Index.hr on Scribd

Pročitajte više