U Puli osnovnoškolci dogovorili masovnu tučnjavu?



U PULI su u petak dvije skupine dječaka odlučile međusobne razmirice riješiti na "stari način", pa su nakon nastave dogovorili masovnu tučnjavu, javljaju mediji. Policija i vodstvo škole kažu kako nije bilo potrebe za intervencijom.

Tučnjava između dječaka škola Stoja i Kaštanjer navodno je dogovorena tjedan dana ranije, i to zbog razmirice o kojoj su sudjelovala dvojica dječaka iz te dvije škole. Navodno je ta razmirica završila šamaranjem.

Bokseri, lanci i male sjekire?

U petak oko 16 sati tijekom dogovorene nogometne utakmice počela je tučnjava u kojoj su dječaci koristili palice, boksere, lance i male sjekire, ispričali su učenici koji su htjeli ostati anonimni.

No, iz PU istarske kažu kako policija nije pozvana na intervenciju niti da imaju evidentiranu  tučnjavu na školskom igralištu. Ravnateljica škole Kaštanjer rekla je kako je dobila informaciju o mogućoj tučnjavi od roditelja jednog učenika, nakon čega je preventivno pozvala kontakt policajca.

Kad je policajac stigao u obilazak, pojedine grupe djece napustile su teren, rekla je ravnateljica. Trenutno nitko ne želi reći je li zaista došlo do velike tučnjave, ali dobra vijest je da nije bilo prijavljenih ozljeda.

Pročitajte više