U Slavonskom Brodu nađen mrtav stranac, sumnja se na ubojstvo. Uhićen osumnjičeni

Foto: Index

U centru Slavonskog broda, U Starčevićevoj ulici, pronađeno je tijelo muškarca. Kako doznaje SBonline, radi se o stranom državljaninu. Portal navodi da se sumnja na ubojstvo.

Iz PU brodsko posavske za SBonline su rekli kako je pronađeno mrtvo tijelo te da je očevid u tijeku.

"Što se tiče događaja u Starčevićevoj ulici, na terenu su hitna pomoć i policija. Mi za sada nemamo potvrdu da se radi o ubojstvu, pronađena je mrtva osoba. Taj dio oko toga je li ubojstvo u pitanju moramo istražiti. Možemo potvrditi da se radi o stranom državljaninu. Još se ne zna je li se radi o ubojstvu, pretpostavka je da je u pitanju ubojstvo. Očevid će pokazati o čemu se točno radi", kazali su.

Kako doznajemo s mjesta događaja, cesta je zatvorena i ne može se prići mjestu događaja. "Ljudi koji su se našli na mjestu događaja spominju da je netko ubijen", kažu nam svjedoci.

Privedena jedna osoba

Policija se oko 18.30 sati oglasila priopćenjem.

"Postupajući po dojavi, policijski službenici su danas oko 15:17 u Slavonskom Brodu unutar kuće pronašli mrtvo tijelo muškarca. U prostorije policije dovedena je jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem. Očevid policijskih službenika je u tijeku te se kriminalističko istraživanje nastavlja", objavili su.

Uskoro opširnije

Pročitajte više