U Srbiji organizirala ubojstvo muža. Ubili ga najbolji prijatelj i njegov rođak (17)

Ilustracija: Shutterstock

Mještani sela Klokočevac u Srbiji, u blizini Majdanpeka, bili su šokirani tragedijom u obitelji Paunović. Dejan Paunović (33) se vraćao iz druge smjene iz rudnika u Majdanpeku kada je izgorio u terenskom vozilu prilikom prevrtanja s litice. Riječ je o litici na cesti kojom je išao do mjesta u kojem je živio sa suprugom i četvero djece.

Ovaj slučaj je dobio epilog jer se ispostavilo da je Dejanova udovica Slađana na desetu godišnjicu njihovog braka organizirala ubojstvo svog muža.

Kako navodi Avaz, žena je zločin organizirala u suradnji s Dejanovim najboljim prijateljem Srđanom M. (25) i njegovim 17-godišnjim rođakom iz Klokočevca. Slađana je navodno bila u emotivnoj vezi s Dejanovim prijateljem.

Pretukli ga nasmrt, stavili u vozilo, zapalili vozilo i gurnuli ga niz liticu

Nakon što su sve detaljno isplanirali, Slađana im je dala informacije o kretanju supruga te večeri nakon što će se vraćati s posla. Sačekali su ga na mjestu gdje je obično ostavljao vozilo s posla pa bi svojim autom odlazio u brdo do kuće.

Prethodno, Slađana im je dala drvene drške lopata i rukavice. Dva rođaka su Dejana nasmrt pretukla, a tijelo su bacili u terensko vozilo, polili benzinom, zapalili i gurnuli niz liticu.

Odjeću koju su nosili su spalili, a od ubijenog 33-godišnjaka su uzeli karticu koju je Srđan M. iste noći odnio Slađani, piše Avaz. Jedan susjed je srpskim medijima ispričao da je čuo da je maloljetnik pijan ispričao prijatelju što se dogodilo. Navodno je kazao da je od Slađane za ubojstvo dobio 100 eura i da je trebao dobiti još 5000 dinara.

Priznali da su organizirali ubojstvo

Svi troje osumnjičenih dali su iskaz u Višem javnom tužiteljstvu u Negotinu, a nakon što su pali na poligrafskom ispitivanju, priznali su da je riječ o organiziranom ubojstvu te da je sve unaprijed bilo detaljno pripremljeno, piše Avaz.

Za danas je zakazana ekshumacija Paunovićevog tijela zbog daljnjeg tijeka istrage, s obzirom na to da na zahtjev supruge Slađane nije obavljena obdukcija nakon ubojstva.

Pročitajte više