U Srbiji traje velika potraga za Dankinim tijelom. Otac ubojice završio u zatvoru

Foto: MUP Srbije

Policija i dalje traga za tijelom male Danke Ilić. Osumnjičeni za njeno ubojstvo saslušani su u tužiteljstvu, nakon čega im je sud odredio pritvor od 30 dana,

Kako podsjeća Telegraf.rs, osumnjičeni Srđan Janković u tužiteljstvu se branio šutnjom, dok je Dejan Dragijević priznao zločin, a zatim rekao i da su mu u prikrivanju tijela pomogli otac i brat. U nedjelju je stigla vijesti da je brat preminuo u pritvoru, dok je ocu nakon ispitivanja određen pritvor od 30 dana.

Reporteri portala Telegraf bili su u selu Zlot, u kojem živi jedan od osumnjičenih. Policija je pretražila njegova dva imanja, isušena je i septička jama, ali tijelo male Danke još uvijek nije pronađeno.

Radnici lokalnog Vodovoda, 50-godišnjaci Dejan Dragijević i Srđan Janković, curicu su prvo pregazili automobilom, a potom zadavili i odbacili njeno tijelo. Dvogodišnja Danka Ilić, čiji nestanak je prijavljen 26. ožujka, žrtva je prometne nesreće, ali i monstruoznog zločina dvojice počinitelja koji su njezino tijelo bacili na divlji deponij, a policija sumnja da je tijelo jedan od osumnjičenih naknadno prebacio na drugu lokaciju, objavio je u četvrtak MUP Srbije nakon desetodnevne potrage.

Brat osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić umro u policijskoj postaji

Brat osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, koji je uhićen zbog sumnje da je pomogao bratu, umro je jučer u Policijskoj upravi u Boru, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije, prenosi Tanjug.

MUP Srbije navodi da je osumnjičenom pozlilo u ranim jutarnjim satima te je u 3:10 umro usprkos pravovremenoj reakciji liječnika iz Doma zdravlja u Boru, koji su ga pokušali reanimirati.

Mrtvozornik je ustvrdio da je riječ o prirodnoj smrti.

Srpski mediji, pozivajući se na neslužbene izvore, navode da je uzrok smrti srčani udar.

Pročitajte više