U stanu u Zagrebu pronađeno tijelo Željke Matković, bivše djevojke Gorana Bareta

JUČER je u popodnevnim satima u stanu u Šišićevoj ulici u Zagrebu pronađeno tijelo 33-godišnje ženske osobe, kazali su za Index iz zagrebačke policije. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicini na obdukciju. "Prema dosadašnjim prikupljenim saznanjima ništa ne upućuje na nasilnu smrt, a uzrok i vrijeme smrti utvrdit će se obdukcijom", rekli su nam u policiji.

Prema neslužbenim informacijama radi se o novinarki Željki Matković, koja je javnosti postala poznata po burnoj vezi s Goranom Baretom, ali i po svojim reportažama i putopisima. U travnju prošle godine Bare i Željka Matković fizički su se sukobili zbog čega je glazbenik završio u Remetincu, a Željka s ozljedama glave u bolnici.

Krajem veljače ove godine u njenom stanu preminuo je Kasum Cana, najpoznatiji romski umjetnik iz Hrvatske. Navodno je umro na proslavi njenog rođendana koja je trajala nekoliko dana. Četiri dana nakon njegove smrti policija je potvrdila da je uhitila dilera koji je Cani prodao tablete heptanona i morfij, koje su se u stanu Matkovićke navodno konzumirale s alkoholom, ali i drugim drogama te najvjerojatnije uzrokovale smrt Kasuma Cane.

Pročitajte više