U tijeku je stipendijski natječaj za maturante vrijedan 2,6 milijuna kuna - prijavi se!

Foto: PR foto

PRIJAVE na RIT Croatia u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2018., a prijavljeni kandidati imaju prednost kod donošenja odluke o dodjeli financijske potpore. PRIJAVI SE odmah i iskoristi prednosti ranog upisnog roka.

RIT Croatia studente priprema za tržište rada

Jedna od prednosti studiranja na RIT Croatia svakako je fokus na razvoj karijere, praktičnih znanja i ponuda kvalitetnih visokoobrazovnih studija koji uspješno i učinkovito pripremaju mlade ljude na stvarni poslovni svijet koji je pred njima. Program stručne prakse je sastavni dio studija i traje 800 – 1200 sati (u prosjeku 6 mjeseci) tijekom studija. Istraživanja na generaciji koja je diplomirala 2016. pokazuju da je 93% diplomanata RIT Croatia pronašlo zaposlenje ili nastavilo sa studijem u roku od 6 mjeseci od diplome.

Kao međunarodni kampus američkog sveučilišta RIT, RIT Croatia na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije:


I sad, glavno pitanje – koje poslove rade studenti koji završe te studije?

Stručna praksa u SAD-u? Zašto ne?


Vjeran Pezdirc student je Međunarodnog poslovanja i odlučio je iskoristiti priliku te se prijaviti za praksu u SAD-u: “Svoju stručnu praksu odradio sam na Floridi gdje sam gotovo pola godine radio u prestižnom Ocean Reefe Club-u. Ondje sam prikupio vrijedna iskustva. S obzirom da je pozicija bila rotacijska, dva mjeseca proveo sam radeći u računovodstvu, potom dva tjedna u prodaji, još dva tjedna u upravljanju ljudskim potencijalima. Nakon toga sam dva tjedna radio u Call centru pa dva tjedna u rezervacijama i potom mjesec dana na recepciji. Ako razmišljate o praksi ili radu izvan Hrvatske - odvažite se na taj korak. Steći ćete jedinstveno iskustvo, naučiti mnogo o struci koja vas zanima, ali i mnogo o drugoj kulturi.”


Vjeran Pezdirc, student RIT Croatia

Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

Već godinama pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna. Buduće studente pozivamo da se prijave čim prije zbog sljedećeg:

  • Kandidati koji se prijave do 15.2.2018. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba
  • Odlični učenici ostvaruju pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €.

I na kraju, 60% studenata studira uz neki oblik financijske potpore i stipendija. Drugim riječima, šanse za osvajanje stipendije su velike – stoga se prijavi čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise elektroničkom poštom (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Pročitajte više