U Tisnom pala trojica dilera, kod sebe imali hrpu droge. Našao ju je pas

Ilustracija: MUP

U SLUŽBI kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim i 31-godišnjim britanskim državljanima te nad 35-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenima za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policijski pas otkrio poveću količinu droge

Temeljem prikupljenih saznanja 1. i 2. rujna provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenima zatečenima u Tisnom dok je uz nalog Županijskog suda u Šibeniku, uz korištenje službenog psa za detekciju droga, pretražen osobni automobil i mobilna kućica koju su iznajmili u kampu na području Jezera gdje je pronađeno i oduzeto:

74.8 grama kokaina, 411 komada tableta ecstasy, 109 grama smrvljenih tableta ecstasy, 215 grama droge MDMA, pet listića droge LSD, gram ketamina i 192 grama marihuane.

Uz poveću količinu droge, nađena je i digitalna vaga te veća količina novca u kunama, eurima i funtama u različitim apoenima za koju se sumnja da potiče od preprodaje droge. Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte više