U Tisnom privedena 4 dilera iz Britanije, prodavali kokain, travu, ecstasy...

Foto: PU šibensko-kninska

ŠIBENSKA policija privela je četvoricu dilera iz Britanije koji su u Tisnom prodavali kokain, ecstasy, ketamin i marihuanu.

U Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga, dovršena su dva odvojena kriminalistička istraživanja protiv četvero britanskih državljana osumnjičenih za počinjenje neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U apartmanima dilera pronađeni kokain, ecstasy, ketamin...

Temeljem prikupljenih saznanja 19. srpnja je provedeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zatečenim u Tisnom dok je uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen apartman kojeg je iznajmio na Srimi gdje je pronađeno i oduzeto: 27 grama droge kokain, 427 komada tableta ecstasy, 0.74 grama ketamina i digitalna vaga. Također, policajci su pronašli i veću količinu novca u kunama, funtama, eurima i dolarima.

Sumnja se da novac potječe od preprodaje droge. Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je priveden pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.
 

Provedeno je kriminalističko istraživanje i nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 36-godišnjakom zatečenima u apartmanu u Tisnom koji je uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen gdje je pronađeno i oduzeto: 55.72 grama droge kokain, 80 tableta ecstasy, 2.1 gram marihuane, digitalna vaga i veća količina novca u kunama, eurima i funtama za koju se sumnja da potiče od preprodaje droge.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku sva trojica osumnjičenih je privedena pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.
 

Pročitajte više