U višestrukoj nesreći u Osijeku teško ozlijeđen biciklist

U VIŠESTRUKOJ nesreći koja se jučer oko 18.30 sati dogodila u naselju Livana, pokraj Osijeka, teško je ozlijeđen 65-godišnji biciklist, izvijestila je policija.

Do nesreće je došlo kad je 19-godišnja I. Z., osobnim automobilom marke Opel Corsa, naletjela na biciklista I. V., koji je naglo pokušao skrenuti na lijevu stranu ceste. Djevojka je pokušala izbjeći nalet na neopreznog biciklista te je automobilom prešla na suprotnu stranu kolnika. Ipak, u tome nije uspjela. Od siline udarca I. V. je odbačen oko 15-ak metara dalje.

Prije no što je na mjesto nesreće stigla policija, ondje su se uspjela sudariti još dva automobila. Na Polo kojim je upravljao 57-godišnji F. K., koji je zbog nesreće usporio, velikom je brzinom naletjela Škoda Octavia. Od siline udarca, Polo je "preletio" desetak metara i zaustavio se na ogradi obližnje obiteljske kuće.

U nesreći je biciklist I. V. zadobio teške tjelesne ozljede te je hospitaliziran u osječkoj Kliničkoj bolnici. Liječnička pomoć je pružena i 19-godišnjoj I. Z. te vozaču Škode Octavije, međutim nije poznato kakve su ozlijede zadobili.

I.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više