U Zaprešiću uhićeno više ljudi zbog droge, jednom čovjeku pozlilo

Ilustracija: PIXSELL

POLICIJA je u Zaprešiću uhitila više osoba povezanih s proizvodnjom i prometom droge, a jednom muškarcu pozlilo je nakon policijskog postupanja i uporabe sile te je prevezen u bolnicu.

"Nakon uporabe sredstava prisile osoba se nije žalila na nikakve ozljede niti tegobe. Međutim, nakon desetak minuta muškarcu je iznenadno pozlilo. Na mjestu događaja ekipa Hitne medicinske pomoći pružila mu je liječničku pomoć te je potom prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, gdje je i zadržan na liječenju", izvijestili su iz policije za Hinu.

Radi rasvjetljavanja svih okolnosti događaja već je počelo inspiciranje policijskog postupanja, kao i izuzimanje relevantne liječničke dokumentacije, dodali su.

Evo detalja akcije

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga jučer su na području Zaprešića uhitili više osoba zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, u sklopu čega su se, uz naloge suca istrage, provodile i pretrage domova.

Prilikom pretrage doma jednoga od osumnjičenih, kako bi ga spriječili da pobjegne, policajci su upotrijebili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Prema pisanju medija, u policijskoj akciji, provedenoj nakon višemjesečnih tajnih izvida, uhićeno je devet osoba, a riječ je uglavnom o mlađim muškarcima.

Pročitajte više