Ubojica nakon DORH-a namignuo i pokazao palac gore, njegov odvjetnik u čudu

Foto:Željko Lukunić/PIXSELL

"NE ZNAM kome je namigivao i dizao palac, ja to nisam vidio", rekao je Fran Olujić komentirajući ponašanje osumnjičenog za ubojstvo Kristine, Davida Komšića, nakon ispitivanja u DORH-u. Olujić kaže da je njegov klijent u teškom psihofizičkom stanju i stanju šoka, ali je bez obzira na to kada je izlazio s ispitivanja uspio namignuti novinarima i podignuti palac prema gore.

>> NOVI DETALJI Kristina i David su ranije živjeli skupa, DORH se pravda i za sve krivi policiju

>> DOZNAJEMO DORH ni tri mjeseca nakon napada na Kristinu nije podigao optužnicu protiv Komšića

>>Odvjetnik ubijene Kristine: Izvukao ju je iz auta i prebio, priveden je nakon 10 dana i pušten"

>>UBIJENA Kristina bila je trudna

>>OVO JE OSUMNJIČENI za ubojstvo Kristine

>>Javila se i policija, komentirali su optužbe da nisu reagirali na prijave majke ubijene Kristine

>>Volovčica zavijena u crno

>>Majka ubijene Kristine optužuje njenog bivšeg dečka: Misli da može sve jer mu tata ima novca

>> Tko su roditelji Kristininog ubojice? Bogati su i moćni, vlasnici su luksuznog hotela u Zagrebu

Podsjetimo, jučer je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor Davidu Komšiću, zbog ubojstva 19-godišnje Kristine Krupljan.

Prema podacima zagrebačke policije Kristina Krpljan je usmrćena s više od 30 uboda nožem, a opisom kaznenog djela za koje je prijavljen David Komšić potvrđena je sumnja da je djevojka u vrijeme ubojstva bila trudna.

Zagrebačka policija protiv 20-godišnjeg Komšića podnijela je kaznenu prijavu za teško ubojstvo i to prema tri zakonska stavka koji propisuju kaznu od najmanje deset godina zatvora onome tko "ubije osobu posebno ranjivu zbog njezine dobi, teže tjelesne ili duševne smetnje ili trudnoće", "blisku osobu koju je već ranije zlostavljao" ili počini ubojstvo iz "koristoljublja, bezobzirne osvete, mržnje ili iz drugih niskih pobuda".

Policija je ranije izvijestila da se Komšić sam predao, iako je neposredno nakon što je u srijedu navečer izboo djevojku u automobilu parkiranom na zagrebačkoj Peščenici, otišao s mjesta zločina.
 

Pročitajte više