Ubojica otkrio detalje zločina: Lupajući joj glavom o pod ubio suprugu pa je bacio u Savu

DAMIR KOSMAČ, koji je krajem prošle godine na brutalan način ubio svoju suprugu Ivanu, danas je na Županijskom sudu u Velikoj Gorici ispričao detalje tog zvjerskog čina. Na suđenju svjedočila je i malodobna Ivanina kći iz prvog braka, koja se zajedno s malodobnim Kosmačevim sinom i zajedničkom kćerkom nalazila u kući za vrijeme ubojstva.

Kosmač je Ivanu ubio tako što joj je glavom lupao o pod dok nije preminula. To se dogodilo jedne kobne noći nakon izlaska u lokalni kafić i konzumacije alkohola.

>>Pet dana zavlačio policiju pa priznao da je ubio suprugu i bacio leš u Savu

Kosmač je na sudu detaljno ispričao što se sve događalo te večeri. Nakon noćnog provoda s prijateljima, Ivana je otišla kući, a ubrzo nakon nje i Kosmač. Kada su došli kući, prema Kosmačevima riječima, Ivana ga je nekoliko puta opalila po licu i zahtijevala da vodi ljubav s njom, na što joj je on odgovorio kako je pijan te da nije sposoban. Ivana ga je tada uhvatila za testise i prijetila kako će ga ubiti. Nakon toga počeli su se fizički obračunavati i tada ju je ubio.

Nakon ubojstva supruge htio je počiniti samoubojstvo, ali se predomislio i riješio njezinog tijela tako što ga je bacio u Savu. Nekoliko dana nakon što je počinio ubojstvo priznao je sve policiji, a njezino tijelo nikada nije pronađeno.

Pročitajte više