Ubojica sestre i zlostavljač kćerke bez lisica na rukama, Huanito s lisicama

Foto: Goran Kovačić/Pixsell, Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

JUČER je privedena Smiljana Srnec koja je okrivljena da je ubila svoju sestru Jasminu te njeno tijelo 19 godina držala u škrinji. Kako se moglo vidjeti na fotografijama privođenja, Smiljana Srnec privedena je bez lisica.

"Okrivljenica je osnovano sumnjiva da je u ljeto 2000. u obiteljskoj kući u Palovcu usmrtila svoju sestru na način da joj je zadala tvrdim predmetom više snažnih udaraca po glavi i time joj nanijela višestruke prijelome u području glave koji su doveli do njezine smrti", rekli su iz varaždinskog tužiteljstva.

Policija joj nije stavila lisice.

Pretukao 14-godišnju kćer, bez lisica bio na pretresu

Prošlog vikenda cijela javnost ostala je zgrožena informacijom da je bivši specijalac pretukao svoju 14-godišnju kćer te da je majka više puta zvala policiju da je upozori, ali oni su reagirali tek nakon 5 poziva. Taj bivši specijalac je priveden, a policija ga je dovela i na pretres kuće u kojoj je brutalno pretukao kćer.

Ni on nije imao lisice na rukama, a prilikom pretresa je rastrgao fotografiju svoje kćeri, rekla nam je majka djevojčice i njegova bivša supruga.

"Kći je jučer izašla iz bolnice, a ja sam odmah u ponedjeljak očistila kuću, cijelu noć sam prala djetetovu robu, krv s njene odjeće, a oni su tek u utorak došli napraviti očevid u kući, ranije su ga napravili van kuće. Policija me zvala u utorak ujutro, 15 minuta prije nego su stigli. Javili su mi da dolaze s njim i očekivali su da budem u kući, no rekla sam im da ne mogu. Otišla sam kod susjeda i vidjela sam ih kroz prozor, došli su oko 9 i vidjela sam kako bivši izlazi iz auta bez lisica, sa smiješkom na licu, zapalio je cigaretu, rukovao se sa svojim kolegama. Zadržali su se oko sat i pol i ja sam u međuvremenu zvala TV ekipu i kad su policajci vidjeli medije, odmah su ga izveli u lisicama", ispričala nam je majka.

Huanito u lisicama

Teško bolesni Huanito pak priveden je u lisicama. Ne samo da su mu, tako opasnome, stavili lisice na ruke već su ga dvojica policajaca i držala kako im, valjda, ne bi pobjegao.

"Ubiti sestru nije problem, trava je"

Na društvenim mrežama brojni su korisnici komentirali ta privođenja. Donosimo samo neke reakcije.

"Pa ubit sestru il brata nije strašno,i Kain je ubio Abela u vjeronaučnoj lektiri...al trava to je problem...haha"

"Gadosti i nejednakosti nikad kraja.
Trebalo ju je hapsiti, ne sa lisicama, nego da nosi tu skrinju na ledjima i da u njoj spava u zatvoru.
Monstrum je blaga rijec."

"Ona ce vjerojatno i proc nekaznjeno zbog nedostatka dokaza
Dno dna od drzave i zastite ljudi"

"I ovaj sto je premlatio kćer je došao u pregled kuće bez lisica, s kolegama...

"U lijepoj našoj pokradenoj, korumpiranoj, brižnoj, bez zakona odnosno kako za koga, pravosuđje pardon krivosuđe katastrofa, mladi odlaze...ča više reć..ove slike govore više od riječi."

"Sve naopako😱 uzas...stvarno gdje to zivimo"

"zenska je bezopasna,a lik bi im mogo gurniti drogu u venu pa ga se boje.."

"Horvatinčić ubije par ljudi,oslobođen..pas Medo zalaje,osuđen"

Pročitajte više