Udruga inovatora Hrvatske dodjeljuje nagradu za "Inovaciju godine" za 2020. godinu

Foto: PR

UDRUGA inovatora Hrvatske, početkom studenog objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za godišnju nagradu "Inovacija godine"  za komercijaliziranu inovaciju.

Nagrada se dodjeljuje kao priznanje za unaprjeđivanje i promicanje inovativnog promišljanja i inovatorstva u funkciji podizanja inovativnosti i gospodarske konkurentnosti Republike Hrvatske.

Dobitnici nagrade mogu biti inovativni pojedinci, državljani Republike Hrvatske ili autorski timovi čiji su članovi državljani Republike Hrvatske. Prijedlog za nagradu može doći od strane članova Udruge inovatora Hrvatske, znanstvene i druge javne ustanove, udruge građana te bilo koja pravna ili fizička osoba.

Obrazac prijave i životopis potrebno je dostaviti putem elektroničke pošte na adresu: uih@inovatorstvo.com ili putem pošte/osobne dostave, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Udruga inovatora Hrvatske Dalmatinska 12, HR - 10000 Zagreb s naznakom Prijava za godišnju nagradu "Inovacija godine". 

Prijave se zaprimaju do 17. prosinca 2021., a detalje oko same prijave možete pronaći na službenim stranicama Udruge inovatora Hrvatske (www.inovatorstvo.com).

Pročitajte više