Udruga iz Imotskog: Maturant ubio mačku ispred škole, pred drugom djecom

Foto: Facebook/Udruga za zaštitu životinja sv. Franjo Asiški - Imotski

Udruga za zaštitu životinja sv. Franjo Asiški objavila je kako je učenik četvrtog razreda Ekonomske škole u Imotskom mučio i na kraju ubio mačku. Tvrde da se sve dogodilo na ulazu u školu, pred drugom djecu. 

"Obavijestili smo MUP i očekujemo postupanje. A mladom gospodinu monstrumiću i njegovoj obitelji poručujemo da je bolje za njih da sami odu na policiju", poručili su. 

Policija pokrenula istragu

"Pretpostavljamo da je maca bila vlasnička i da vlasnici žive negdje u blizini srednjoškolskog centra pa Vas molimo, ako znate tko bi mogao biti vlasnik, da istog obavijestite o događaju i zamolite ga da se javi nama ili policiji. 

Molimo i sve one dobre i savjesne ljude koji imaju još neke informacije o cijelom ovom događaju da ih jave nama ili policiji. Također molimo medije da se zainteresiraju za ovu priču i traže informacije od MUP-a odnosno PGP Imotski te da prate ovaj slučaj", istaknuli su. 

Iz policije su za Dalmatinski portal potvrdili kako istražuju što se dogodilo. "Policija je dobila informaciju da je jučer kod škole u Imotskom usmrćena mačka. Radimo na slučaju", naveli su iz policije. 

Pročitajte više