Ugrizao policajca koji ga je pokušao spriječiti da proguta heroin, mora pet godina u zatvor

Foto: 123rf

TEK ŠTO je odslužio pet godina i četiri mjeseca zatvora, na koliko je bio osuđen za dilanje heroina sa  braćom Svalina i Ahmeti, Tonči Devivi morat će još pet godina produžiti boravak u hladovini. Na toliko ga je, naime, jučer osudio sudac splitskog Općinskog suda Dinko Mešin, već poznat po strogim presudama.

Devivi je prošlo ljeto u parku u Šižgorićevoj ulici na splitskim Lokvama ugrizao za ruku policajca koji ga je pokušao spriječiti da proguta paketić heroina. Sat vremena ranije spazili su ga kako je za 200 kuna prodao heroina Dejanu Volku, također jednom od poznatijih splitskih dilera. Devivi se branio da nije ugrizao, već da je policajca ogrebao njegov sat. Uvjeravao je suca Mešina u svoju nevinost pokazujući mu da ni zube nema.

Nastavio po starom

Volk je također negirao kupovinu heroina, no ispostavilo se da je sastav identičan sa heroinom koji je nađen u pretrazi stana Tončija Devivija. Tom prilikom nađeno je još šest grama droge.

"Sankcija je takva kakva jest. Bili ste osuđeni na pet godina i četiri mjeseca u uskočkom predmetu. Kada ste izašli na slobodu, nastavili ste po starom", kazao je sudac Mešin obrazlažući presudu.

 

Pročitajte više