Uhićen jedan od čelnika "zemunskog klana"

MUP SRBIJE uhitio je jednog od čelnika "Zemunskog klana", Mlađana Mićića zvanog Pacov ili Veliki boss, jednog od glavnih osumnjičenih za ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića u srijedu.

U priopćenju MUP-a se kaže da se Mićić skrivao u selu Smoljinac blizu Lazarevca.

Uhićeni su i članovi Mićićeve skupine, Saša Stojković zvani Fuksa, Radovanče Miljković zvani Ranac, Mladen Pavlović, Dejan Živanović zvani Jumba, Jovica Janković i Radostan Živković. Policija je istodobno zaplijenila oružje i streljivo raznog kalibra, uređaj za noćno osmatranje, registracijske tablice i nekoliko luksuznih automobila. 

Svetlana Ceca Ražnatović, udovica Željka Ražnatovića Arkana ubijenog 2000., privedena je na jednosatni informativni razgovor. Arkan je bio dobar prijatelj prvoosumnjičenog Milorada Lukovića Legije, bivšeg zapovjednika Jedinica za specijalne operacije, tzv. Crvenih beretki. Ceca je navodno bila često viđena u Zemunu kod Dušana Spasojevića, durgoosumnjičenog.

Uhićen je i Dragiša Binić,direktor Obilića i bivši nogometaš i aktivist Arkanove stranke. Sa Zvezdom je osvojio naslov europskog prvaka 1991., a u jednoj od posljednjih susreta Zvezde i Hajduka nokautirao je Stanka Poklepovića.

Pročitajte više