Uhićen mladić (24) koji je kod Bjelovara usmrtio pješaka i pobjegao

Screenshot: Google Maps

POLICIJSKI službenici su uhitili 24-godišnjeg mladića kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći. Podsjetimo, u nedjelju je došlo do naleta vozila na 31-godišnjeg pješaka u Palešniku, pri čemu je pješak uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Vozač se udaljio s mjesta prometne nesreće bez da je pružio pomoć unesrećenom. Centar 112 je oko 4:30 dobio dojavu da na kolniku leži nepoznata osoba, ali ekipa hitne medicinske službe je mogla samo konstatirati kako je 31-godišnjak preminuo. 

Protiv mladića će biti podnesena kaznena prijava

Policija je brzim djelovanjem i terenskim provjerama istog dana pronašla vozilo marke Mazda bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 24-godišnjaka iz okolice Garešnice za kojeg se utvrdilo da je upravljao navedenim vozilom u trenutku prometne nesreće.

24-godišnjak je uhićen i u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Pročitajte više