Uhićen naoružani diler u Puli

POLICIJA je utvrdila osnovanu sumnju da je 44-godišnjak iz Pule počinio kazneno djelo zlouporabe opojne droge, stoji u priopćenju PU istarske. Zbog sumnje da Puljanin preprodaje drogu, temeljem naloga Istražnog suda Županijskog suda u Puli, 28. veljače je izvršena pretraga stana i prostorija koje 44-godišnjak koristi.

Tom prilikom su u stanu zatečeni i 40-godišnjak i 46-godišnjak iz Pule pod okolnostima koje su ukazivale da su tamo s namjerom kupnje droge. Sve tri osobe su uhićene i privedene u prostorije PU istarske zbog sumnje da su počinile kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Pretragom stana pronađeno je oko 40 grama heroina, gramska vaga s tragovima droge, pribor za pakiranje droge za daljnju prodaju, novac proistekao prodajom droge, ukradeni pištolj ''Zastava'' napunjen s više komada pripadajućeg streljiva te veći broj mobilnih uređaja.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 44-godišnjak je jučer priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Puli, dok su 40-godišnjak i 46-godišnjak pušteni na slobodu.

Pročitajte više