Uhićen otac koji je u Beogradu držao 8-godišnju kćer zatočenu u stanu

Foto: Facebook

STRAVIČAN slučaj iz Beograda, gdje je otac godinama držao 8-godišnju kćerkicu zatočenu u stanu, šokirao je cijelu regiju. Otac monstrum, 37-godišnji Uroš Pašajlić uhićen je danas poslijepodne nakon što se za njim intenzivno tragalo od 24. ožujka.

"Po nalogu dežurnog zamjenika tužitelja policija je uhitila Uroša P. (37) i određeno mu je zadržavanje od 48 sati", javila je srpska policija, a prenosi Nova.rs.

Majka: On je fenomenalan otac

Javila se i majka djevojčice, koja ovog monstruma brani. "On je fenomenalan otac, sve je pobrkala ta ku*va i sektaš", rekla je majka, uvjerena da Pašajlić nije zlostavljao njihovo dijete. Majka, čije ime nije otkriveno, naglasila je kako on nije takav.

"On je dobar otac. Nedavno sam vidjela svoje dijete putem videopoziva, a nisam je dugo vidjela osobno. Kad sam je vidjela, nije bila u kupaonici", dodala je majka i naglasila da je djevojčici bolje s ocem te da je bila potresena, neprestano se tresla i plakala nakon što je saznala da joj je dijete pronađeno izgladnjelo i zanemareno.

Supruga ga je prijavila za nasilje

Podsjetimo, za Pašajlićem je raspisana tjeralica nakon što je, kako je rečeno za Telegraf, njegova supruga Ivana s razbijenim nosom i podljevima ispod oka došla u policijsku postaju i prijavila ga za nasilje.

"Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu djevojčica koja ima osam godina i koju drži kao roba. Policija je otišla na mjesto događaja i zatekla strašan prizor. Dijete je spašeno, a on je pobjegao", rekao je izvor iz istrage Telegrafu.

Pročitajte više