Skupocjeni Pagani u Zagrebu vozio Ukrajinac, dobit će kaznu zbog sudara s Fiestom

Foto: Index Oglasi/Čitatelj Indexa

PROŠLOG petka u Zagrebu se dogodila nesreća u kojoj su sudjelovali Pagani Zonda HP Barchetta, automobil vrijedan 15 milijuna dolara, i Ford Fiesta.

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, a nastala je samo materijalna šteta. Skupocjenom Paganiju otpao je cijeli kotač, dok je Fiesta na zagrebačkim Mlinovima prošla bolje, odnosno s manje štete. Iz PU zagrebačke nam kažu da je Paganijem upravljao 38-godišnji Ukrajinac kome će biti uručena kazna jer je krivac nesreće.

 

"Kretao se Ulicom Mlinovi u smjeru jugoistoka. Dolaskom do kućnog broja 101 nije prilagodio brzinu kretanja vozila, prošao je na prometni trak namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim lijevim, a potom i stražnjim lijevim dijelom osobnog automobila naletio na prednji lijevi dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka", kazali su nam iz PU zagrebačke.

Skupocjeni Pagani u Zagrebu je bio u sklopu manifestacije Supercar Owners Circle Croatia 2022. Ispred Zagrebačke katedrale predstavljeno je čak 60 najprestižnijih automobila poput Lamborghinija, Bugattija, Ferrarija...

Pročitajte više