Ultimate fight u Kaštelima: Verbalno prijetio pa mu "žrtva" slomila nos i ključnu kost

DVORIŠTE obiteljske kuće u Kaštel Starom, bilo je poprište verbalnog i fizičkog obračuna dvojice muškaraca, jedan od kojih završio na Odjelu neurokirurgije u splitskom KBC-u.

Incident se dogodio jučer oko 22 sata, kad se 41-godišnji Srećko K. posvađao s 37-godišnjim Ivicom Z., koji je upravo preparkirao automobil ispred svoje kuće, piše Slobodna Dalmacija. Stariji Srećko K. uhvatio je u jednom trenutku, tijekom svađe, svog mlađeg suparnika, no ovaj je to shvatio kao konačni bezobrazluk i otvoreni poziv na fizički sukob pa je napadača oborio na tlo. Oko čega su se točno svađali, policija nije još utvrdila, no Srećko K. navodno je već duže vremena prijetio Ivici Z.

No, Ivica Z. tu nije stao, već je odlučio održati lekciju 41-godišnjaku pa mu je slomio nos ključnu kost te ga k tome još i pošteno iscipelario na tlu. Nakon intervencije policije napadač je uhićen te, nakon kriminalističke obrade i pušten, uz prijavu za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Teško ozlijeđeni Srećko K. prevezen je u spomenutu bolnicu te zadržan na liječenju, na Odjelu za neurokirurgiju.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više