Umro je maleni Roko: Zbog novca prikupljenog za njega druga djeca će se lakše liječiti

U SUBOTU je umro osmogodišnji Roko Ugrinić s otoka Pašmana kojemu su u listopadu prošle godine nakon teških glavobolja i gubitka ravnoteže dijagnosticirali tumor na mozgu.

U velikoj akciji humanitarnoj akciji "Veliko srce za pomoć Roku" prikupljeno je čak 55 tisuća eura za dječakovo liječenje u inozemstvu. Rokova obitelj se zahvaljuje svima koji su posljednjih osam mjeseci bili uz njihovog Roka i njih.

Druga djeca će imati lakše liječenje


"Hvala svima koji su na taj način s nama Roku pružali nadu u izlječenje i omogućili nam da napravimo sve što je bilo u našoj moći. Malo srce velikoga Roka prestalo je kucati, ali s otprilike 55 tisuća eura koje smo prikupili uz pomoć dobrih ljudi velikoga srca, omogućili ste liječenje drugima kojima je to potrebno. S tim novcem smo kupili potrebitu aparaturu za Onkološki odjel Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj i u Rokovo i vaše ime, drugoj djeci omogućili lakše liječenje. U realizaciji toga nam je pomogao dr. Filip Cvrlje Jadrijević i veliko mu hvala", napisali su u zahvali članovi Rokove obitelji.

"Hvala svima koji su za našega Roka igrali nogomet, humanim zvijezdama koje su pjevale za njega, onima koji su molili za njega, svima koji ste se odazvali našemu apelu za pomoć… Od srca vam hvala, jer kroz vaše dobro srce i srce našega Roka nastavlja kucati", zaključili su roditelji Katarina i Nikola te sestra Laura. 

Pročitajte više