Upucan muškarac u Zagrebu, četvorica mu spremila sačekušu. Objavljeni novi detalji

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

DOŠLO je do pucnjave na zagrebačkim Sveticama. 

Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije, oko 11:20 su dobili dojavu o sukobu nekoliko osoba u Ulici Donje Svetice. Jedna je ranjena vatrenim oružjem. 

Policija nam je iza podneva rekla kako imaju informacije o osobama koje se dovode u vezu s pucnjavom i da za njima intenzivno tragaju, do 13 sati uhićena su sva četvorica muškaraca koje policija sumnjiči za sudjelovanje u obračunu. Kako doznajemo, radi se o muškarcima T.Z. (19), R.Z. (25), R.Z (34), D.Z (21).

 

Čini se da se radi o sačekuši, muškarcu propucano stopalo

Kako neslužbeno doznajemo, ranjeni muškarac nije u životnoj opasnosti. Radi se, doznajemo, o 46-godišnjaku koji je dovezen u bolnicu Merkur i propucano mu je stopalo.

Neslužbeno, radilo se o svojevrsnoj sačekuši. 

U popodnevnim satima oglasili su se iz policije s nekim detaljima oko uhićenja.

Detalji uhićenja

"Policijski službenici odmah su stigli na mjesto događaja te započeli s intenzivnim mjerama traganja za počiniteljima.

Na području Vrbovca, u manje od sat vremena, policija je uhitila dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s obračunom, a dvadesetak minuta od toga, uhićena su i preostala dvojica muškaraca. Jedan također na području Vrbovca, a drugi na području Pešćenice", izvijestila je zagrebačka policija.

Dodali su da je ozlijeđenom muškarcu pružena liječnička pomoć te da kronologiju i motive događaja utvrđuju kroz kriminalističko istraživanje.

Ranije su u policiji istaknuli da događaj nije povezan s pljačkom Fine koja se dogodila nešto ranije u obližnjoj Ulici Grada Gospića.

Interventna s pancirkama i kacigama

Na mjesto događaja izašla je interventna policija s pancirkama i kacigama, a uslijedio je policijski očevid. 

Okolnosti sukoba i razlog pucnjave u ovom trenutku nisu poznati, a više podataka policija bi trebala objaviti nakon kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.

 

Pročitajte više

 

Pročitajte više