Urši Raukar pozlilo na policiji: "Sad se sigurno neću prestati boriti!"

NAKON što je po drugi put puštena iz policije, Urša Raukar rekla je za Index kako se nakon svega što se dogodilo sigurno neće prestati boriti.

Urši Raukar u policiji je pozlilo te je pozvana Hitna pomoć, a uskoro je i puštena iz policije. Za Index je kazala kako joj je pozlilo zbog vrućine.

Na pitanje što dalje rekla je: "Sad se sigurno neću prestati boriti".

"Idemo dalje. Treba odgovoriti na takvu represiju, hapšenje preko 140 ljudi u jednom danu. Strašno je da Ministarstvo unutarnjih poslova osigurava radove koji su pod istragom Državnog odvjetništva i gdje su utvrđene izvjesne nepravilnosti. O tome su upozorene sve institucije i svi su pozvani da postupaju u okviru zakonskih mogućnosti. Nitko od pozvanih nije odgovorio DORH-u i nitko apsolutno ništa nije poduzeo", rekla nam je Raukar dodavši kako je apsolutno Bandić predstavnik investitora. "On može naređivati, potpomagati sumnjive projekte i slagati gradske zakone kako mu paše, bar je to mogao dosad. A slanje policije je netko trebao odobriti, a to je bio Karamarko. Bandić i Karamarko su poslali policiju", zaključila je Raukar dodavši kako su i SDP i HDZ odgovorni za svoje ljude.

Pročitajte više