Uz prugu u Lici pronađeno tijelo. Riječ je o čovjeku koji je noćas iskočio iz vlaka?

Foto: HGSS

TIJELO nepoznatog muškarca pronađeno je danas popodne uz željezničku prugu u Ličkom Cerju, a policija ga dovodi u vezu s noćašnjim iskakanjem nepoznate muške osobe iz vlaka koji je prometovao na relaciji Split-Zagreb. Tijelo su pronašli pripadnici gospićkog HGSS-a, a kako je rekla glasnogovornica ličko-senjske policije Marija Kulaš, slijedi očevid.

Razbio prozor i iskočio

Gospićki HGSS i policija tragali su od noćas u 2 sata za muškarcem koji je, prema riječima više očevidaca, razbio prozor vlaka u pokretu i iskočio. Na Facebooku HGSS Stanica Gospić objavljeno je da je osoba iskočila iz vlaka na području između Metka i Lovinca.

Danas do 13 sati pripadnici gospićkog HGSS-a pretražili su širi pojas terena uz prugu na relaciji Lovinac-Bilaj. No nisu naišli ni na kakve tragove, kazao je ranije danas pročelnik HGSS-a Hrvatska Josip Brozičević. Tada je najavio da u popodnevnim satima potraga kreće u drugom smjeru, od Lovinca prema Gračacu. 

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01/2376470 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr)

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr)

Pročitajte više