UŽASNA SNIMKA Mladići i djevojke na ulici cipelarili 49-godišnjaka jer je glasao za Trumpa

Screenshot: YouTube

NA INTERNETU se pojavila snimka snimljena mobitelom na kojoj grupa mladih muškaraca i djevojaka brutalno mlati 49-godišnjeg Davida Wilcoxa, piše Washington Post. Dok ga udaraju viču "Glasao si za Trumpa" i "Ne glasaj za Trumpa".

Wilcox je za Chicago Tribune ispričao kako se to dogodilo u srijedu oko jedan sat popodne. Nakon manjeg incidenta u prometu mladići i djevojke su ga počeli mlatiti.

"Parkirao sam se i pitao ih imaju li osiguranje. U sljedećem trenutku su me zvjerski udarali.

U videu se jasno vidi kako ga mladići i djevojke udaraju po cijelom tijelu, čak i po licu. Nesretni čovjek očajnički se pokušava izmaknuti i pobjeći. U jednom trenutku pokušava ući u auto, ali mu poludjeli mladići to ne dopuštaju. Kad se odmaknuo od automobila, jedan od mladića sjeo je za volan i nesretnika vukao po cesti.

Wilcox je rekao da je istina da je glasao za Trumpa, ali da se to nikako ne može znati po izgledu njega ili automobila. "On će nam vratiti ekonomiju, vjerujem da će on zaštiti naciju. Znam da nekad nije politički korektan, ali 95 posto nacije je takvo", kaže Wilcox koji ne zna odakle mladićima i djevojkama spoznaja da je glasao za Trumpa.

Policija istražuje cijeli slučaj.

"Što se dogodilo s Amerikom. Trebalo bi biti moguće glasati u miru. To je dio demokracije, a dogodilo se to da sam pretučen i opljačkan jer sam za nekoga glasao", zaključuje Wilcox.

Pročitajte više