Uznemirujuća snimka ubojstva bivšeg crnogorskog boksača Saše Pejanovića

CRNOGORSKI mediji su objavili snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi ubojstvo bivšeg boksača i policajca, 37-godišnjeg Saše Pejanovića.

Upozoravamo da je snimka ubojstva vrlo uznemirujuća. Pejanovića je ubio 41-godišnji policajac Zoran Bulatović kojemu suđenje počinje 7. studenog. Bulatović i Pejanović su se i prije ubojstva često sukobljavali, a bili su i susjedi. Ubojstvo se dogodilo 30. svibnja ove godine ispred kafića u Podgorici.

Bulatović je ubrzo nakon ubojstva uhićen. Na snimci se vidi da se dvojac prvo posvađao pa je Bulatović izvadio pištolj i pljunuo Pejanovića. On to nije mogao podnijeti te je krenuo prema Bulatoviću koji je zapucao.

O Pejanoviću se već pisalo u crnogorskim medijima u listopadu 2008. godine kada je bio uhićen zbog nereda na demonstracijama protiv priznanja nezavisnosti Kosova. Pejanović se 20 dana nakon toga sam predao policiji koja ga je pretukla. Pejanović je bio bivši crnogorski boksački reprezentativac i do 2006. godine policajac. 2006. godine je dobio otkaz jer je navodno fizički napao zaposlenika hotela.

Pročitajte više