Uznemirujuće fotografije: Maloljetnica i motociklist poginuli pod kotačima šlepera u Srbiji

STRAVIČNA prometna nesreća dogodila se jučer oko 9.30 sati u Nišu, u Srbiji, u kojoj su poginuli 24-godišnji motociklist Vladimir Janković i 17-godišnja djevojka.

Na nesretnu djevojku, koja je prelazila cestu, prvo je velikom brzinom naletio Janković na svom mopedu te je ona zatim odbačena u stranu, ravno pod kotače šlepera koji se kretao susjednim prometnim trakom.

"Djevojka je prelazila ulicu na pješačkom prijelazu. Ispred nje se zaustavio šleper da bi je propustio. Međutim, iz desne saobraćajne trake izletio je moped koji se kretao silovitom brzinom. Pretpostavljam da motociklist nije vidio djevojku iza kamiona. Uslijedio je stravičan udarac, djevojka je bačena pod zadnje kotače kamiona u pokretu, kao i motociklist. Šleper je prešao preko nesretne djevojke, a nekoliko metara dalje ležao je i motociklista. Oboje su bili na mjestu mrtvi", prepričao je stravičan niz događaja za Press jedan od očevidaca nesreće.

Vozača kamiona potresla je smrt dvoje mladih, u nesreći po kotačima njegovog kamiona, no on je nakon kraćeg saslušanja pušten, ali je odbio davati bilo kakve izjave. Policija je očevidom potvrdila kako je za nesreću odgovoran poginuli Janković.

K.S.
Foto: Press/Alo!

Pročitajte više