UZNEMIRUJUĆE Manijak u Pazinu samostrelom pogodio mačku

Foto: Facebook/Udruga za zaštitu životinja SOS Šape

Netko je u ponedjeljak, 4. prosinca, na području Pazina samostrelom pogodio mačku u vrat. Petogodišnja Maca spašena je hitnom intervencijom, operirana je i oporavlja se.

Iz istarske policije rekli su nam da su danas zaprimili dojavu o ovome te da je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja.

Upozoravamo vas da je fotografija pogođene mačke iznimno uznemirujuća.

Udruga za zaštitu životinja SOS Šape objavila je što se dogodilo.

"Nazove me barba Vlado koji hrani podosta mačaka na hranilištu do njegove kuće, i ne samo hrani već brine o njihovom zdravlju i dobrobiti općenito. Krene priča dostojna crne kronike...", piše volonterka Sanja Milanović i dodaje da je mačka dobro jer joj, nasreću, nije pogođen nijedan vitalni organ.

"Mjesto radnje - Pazin, ponad željezničko kolodvora"

"Većina mačaka na hranilištu je kastrirana zahvaljujući upravo njemu. Mi smo bili logistička podrška. Neke su mu se s vremenom uvukle pod kožu i na kauč. Uglavnom, jučer ujutro našao je dobro znanu ljubimicu kako leži pred vratima, nepomično.

Iz njenog tijela virio je samo crni dio strelice koju vidite na slici. Ostalo je bilo zabodeno u tijelu. Hitnom intervencijom mačka je završila na operaciji i velikom srećom nije ozlijeđen niti jedan unutarnji organ, bar ne onaj vitalan.

Što reći? Mjesto radnje - Pazin, ponad željezničkog kolodvora", zaključila je volonterka iz Pazina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.