UZNEMIRUJUĆI VIDEO Snimljeno brutalno ubojstvo vlasnika poznatog noćnog kluba u Podgorici

Screenshot: Kurir/YouTube

U PODGORIČKOM naselju Stari aerodrom prije desetak dana ubijen je Miodrag Kruščić, vlasnik poznate tamošnje diskoteke "Beagle".

Kurir je došao u posjed snimke brutalnog ubojstva. Snimka prikazuje krupnog muškarca odjevenog u crno i s kapuljačom na glavi kako prilazi stolu za kojim je Kruščić sjedio s jednom novinarkom te puca ravno u njega. Kruščić, koji je primijetio ubojicu kako dolazi kroz prolaz zgrade, ustaje od stola, ali ubojica već puca u njega. Sve je to snimila nadzorna kamera iz lokala u kojem se ubojstvo dogodilo.

Kruščić je pokušao pobjeći, ali je pao na travu. Ubojica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još nekoliko metaka. Potom se udaljava s mjesta događaja u smjeru iz kojeg je došao.

Novinarka Jelena Jovanović koja je sjedila s Kruščićem u bijegu je ozlijedila glavu. Okupljeni stanari zgrade i gosti lokala pokušali su pružiti pomoć Kruščiću koji je davao znakove života u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći. 

Policijska istraga traje, kao i potraga za ubojicom. Pretpostavlja se da je Kruščić žrtva rata crnogorskih mafijaških klanova.

Snimku ubojstva možete pogledati OVDJE.

Pročitajte više