Vanđelić: Izađite na izbore, oduprite se svim izazovima i rijekama pravde

Foto: FaH

Predsjednik stranke Republika i premijerski kandidat koalicije Fokus-Republika Damir Vanđelić pozvao je danas građane da izađu na izbore i glasajući za njih pridonesu promjeni, jer će, kako kaže, ako ostanu doma, njihov glas vrijediti samo za islužene i korumpirane.

"Svaki vaš glas vrijedi, no ako ostanete doma, vrijedit će samo za islužene i korumpirane. Koalicija Fokus i Republika ima provediva i konkretna rješenja, stoga izađite na izbore u srijedu i dajte svoj glas", rekao je Vanđelić na konferenciji za novinare u Puli.

"Oduprite se svim izazovima i rijekama pravde"

Građane je pozvao da se odupru "svim izazovima" i "rijekama pravde" jer su oni svoju priliku imali i prokockali su je na štetu građana te dodao da "Hrvatska sve više i više propada i tone u korupciju, a političke elite zadovoljno trljaju ruke, jer su se osigurali".

"Dajte svoj glas promjeni i uvjerite se u pozitivne promjene koje vas očekuju", poručio je Vanđelić. Istaknuo je da je stranka Republika mlada, no okupila je uspješne pojedince, poduzetnike, akademike, znanstvenike koji su iskustvo i znanje odlučili podijeliti za bolju Hrvatsku.

"Imamo rješenja i znamo kako da Hrvatska u samo četiri godine postane država u kojoj će mladi moći sami sebi osigurati stan, znamo kako osigurati veće plaće, kako pomoći mladima da bezbrižnije osnuju obitelj, a kako umirovljenike riješiti egzistencijalnih briga jer s malim mirovinama trenutno jedva preživljavaju", rekao je Vanđelić.

Gordana Deranja: Promjene zaslužuje i Istra

Nositeljica liste Fokusa i Republike u 8. izbornoj jedinici Gordana Deranja naglasila je da promjene zaslužuje i Istra, posebice podršku centralne vlasti "koja Istru sve ove godine zapostavlja, ali uredno ubire novac od turizma i busa se u prsa turističkim postignućima".

"Dragi Istrani i Primorci, moji sugrađani, izađite na izbore i dajte svoj glas za korak naprijed, da se sljedeće četiri godine u Istri kao i ostatku Hrvatske konačno pokrene transformacija koja se već predugo odgađa. Nemojmo dopustiti da izgubimo dodatne četiri godine na iste politike i obećanja za koja znamo da će isti tren, ako dobiju vlast, sa smiješkom baciti u vjetar", istaknula je.

Pročitajte više