Vau.hr nudi pohranjivanje fotografija putem MMS-a

WEB SERVIS Vau.hr pokrenuo je novu uslugu Vau.MMS. Tom uslugom Vau.hr omogućava svim svojim korisnicima koji posjeduju mobilni telefon s ugrađenom digitalnom kamerom i koji imaju aktiviranu MMS uslugu da svoje fotografije slikane mobilnim telefonom pohrane u svoj Vau.hr album.

Jedino što korisnik treba napraviti je unijeti broj svog mobilnog telefona unutar svog Vau.hr korisničkog profila čime aktivira Vau.MMS uslugu.

Nakon toga, korisnik jednostavno treba fotografije snimljene mobilnim telefonom poslati MMS-om na e-mail adresu mms@vau.hr čime će se one automatski pohraniti u album Moj MMS unutar njegovog Vau.hr korisničkog računa.

Voditelj marketinga tvrtke Vau.hr, Valentin Besednik izjavio je: "Ovom uslugom omogućili smo našim korisnicima iznimno jednostavno pohranjivanje njihovih fotografija jer više nema potrebe za spajanjem mobilnog telefona na osobno računalo i prijenosom fotografija na računalo. Osim toga, ukoliko se korisnik nađe u situaciji da želi slikati veći broj fotografija, a pri ruci mu je samo njegov mobilni telefon, broj fotografija koje može slikati je praktično neograničen jer više ne ovisi o veličini memorije ugrađene u mobilni telefon".

Vau.MMS usluga dostupna je svim korisnicima T-Mobile i Vipnet mreža koji imaju mobilne telefone s ugrađenom kamerom i aktiviranu MMS uslugu. Vau.hr uveo je i novi način plaćanja za naručene ispise fotografije putem kreditnih kartica. Podržane su AmericanExpress, Diners, MasterCard i VISA kartice.

Pročitajte više