Velike ideje pretvori u konkretne rezultate – prijavi se na COTRUGLI Masterclass

Foto: Press

PROJEKTNI management postaje sve važniji za uspješno poslovanje. Važno je što prije isporučiti rezultate, realizirati planirane projekte te zadovoljiti zahtjeve korisnika. Zato je COTRUGLI Business School otvorila prijave za trodnevni Project Management Masterclass koji će držati dr. Stephen Simister, vodeći svjetski stručnjak za upravljanje projektima i predavač na COTRUGLIJU.

Upravljajte projektima i izbjegnite prepreke!

Temelj kvalitetnog i uspješnog poslovanja je upravo sposobnost vođenja projekata čija važnost raste iz dana u dan. Naučite velike ideje pretvoriti u konkretne rezultate i to prijavom na COTRUGLI Project Management Masterclass.

Unaprijedite znanja i vještine projektnog managementa bez obzira jeste li službeno zaduženi za to područje. Mjesta za prijavu ima, ali požurite kako prilika za usavršavanjem ne bi promakla!

Prijavite se!

Za uspješno vođenje projekata potrebna je jasna ideja, organizacija projekta i nadziranje. Ta tri koraka potrebno je usavršiti kako bi poslovanje kvalitetnije funkcioniralo te donosilo bolje rezultate. Konkurencija je sve veća, stoga se prijavite na COTRUGLI Project Management Masterclass i postanite stručnjak za upravljanje projektima!

Trodnevna edukacija

Trodnevna edukacija održat će se od 8. do 10. srpnja u Zagrebu u prostorijama COTRUGLI Business School. Cijena programa iznosi 975 EUR + PDV, a za COTRUGLI alumnije osiguran je popust u iznosu od 30% od redovne cijene.

Prijave za trodnevni Project Management Masterclass otvorene su do 6. srpnja 2022. godine.

Više o predavaču

Dr. Stephen Simister predavač je na COTRUGLI Business School i izvanredni profesor na Henley Business School. Posjeduje međunarodno akademsko, praktično i konzultantsko iskustvo u upravljanju projektima i to u gotovo svim poslovnim sektorima. Bio je uključen u sve faze životnog ciklusa projekta i jedan je od vodećih svjetskih stručnjaka u projektnom managementu. 

Nemojte propustiti priliku i prijavite se!

Pročitajte više