Velšanka zadavila svog autističnog sina: "Sada barem nitko neće upirati prstom u njega"

YVONNE FREANEY, 48-godišnja Velšanka osumnjičena da je zadavila svog autističnog sina, bila je uznemirena zato što su ljudi upirali prstom u njega.

Policajci su majku pronašli kako svoga 11-godišnjeg mrtvog sina Glena drži za ruku u hotelskoj sobi u blizini zračne luke u Cardiffu. Službene osobe su upale u sobu nakon što ih je nazvao zabrinuti Yvonnein rođak. U sobi su pronašli majku koja je na krevetu ležala uz tijelo svoga mrtvog sina, piše Daily Mail. 

Majka smještena u psihijatrijsku bolnicu

"Sada barem nitko neće upirati prstom u njega", kazala je majka policajcima kada su ušli u sobu. Jučer se majka drugi puta pojavila na sudu sa zavojima na zglobovima obje šake te jaknom zamotanom oko glave. Pretpostavlja se kako je u hotelskoj sobi sa mrtvim tijelom svoga sina provela dva dana.

Tijekom ročišta na sudu u Cardiffu odvjetnica majke Marion Lewis je zatražila da Freaney bude smještena u psihijatrijskoj klinici. Sudac Nicholas Cooke je pitao optuženu razumije li proceduru na što je ona odgovorila da razumije. "Postoje dokazi da ste se sami ozlijedili. Ma što se dogodilo, to nije način da krenete naprijed", kazao je sudac. Freaney će ostati u klinici do 14. lipnja kada će se ponovno pojaviti na ročištu.

Pročitajte više