Vesna Škare Ožbolt: Politik Kills

NISAM se mogla nositi s nedostatkom novaca, medijskom blokadom, prijetnjama i zastrašivanjima ljudi koji su skloni DC-u... piše Vesna Škare Ožbolt na Blogeru nakon poraza na izborima.

"Sve sam učinila da izgradim opciju centra. Nije išlo. Nastupila je potpuna polarizacija", piše predsjednica DC-a, u postu Odmor od politike. Kaže da je mirno spavala s nedjelje na ponedjeljak  i da je dala sve od sebe, u okviru politike koja se protivi "polarizaciji, političkoj kupovini, podmetanju i drugim političkim prljavštinama".

"Nismo otišli u koaliciju s drugim strankama jer nismo htjeli prelaziti preko vode držeći se nekome za leđa", navodi nekadašnja ministrica pravosuđa u Vladi Ive Sanadera. Zaključuje kako njen stav prema politici ne prolazi.

Postizborni napis na blogu zaključuje riječima "Vrijeme je za ozbiljan odmor od politike", a za ilustraciju ne tako "funky politike" joj je poslužio spot od banda Manu Chao - Politik Kills, kojeg je uploadala na dnu posta, posvetivši ga sebi, čitateljima, biračima i tko zna kome još, koga politika i njeni načini naprosto ubijaju.

Foto: Index

Pročitajte više