ZA BOŽIĆ ŽELIM

Vi ste im pružili ljepši Božić. I ova djeca i mi želimo vam reći - HVALA

Foto: Privatni album

INDEX.HR od 2011. godine sluša i zapisuje želje štićenika domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a Indexovi posjetitelji velikog srca ih ispunjavaju. Od prošle godine zapisujemo želje štićenika koji dane provode u domovima za starije.

Upravo zahvaljujući vama, našim čitateljima, ta djeca i starije osobe osjetili su da u ovom svijetu nisu sami i da na svijetu postoji netko tko misli i na njih.

Želje ispunjene za samo par sati

Ove godine na popisu smo imali 60 domova za djecu i sedam domova za starije. Ukupno je bilo točno 1578 želja djece te 650 želja starijih osoba iz domova diljem zemlje! Sve želje su bile ispunjene u samo 270 minuta.

Iz brojnih domova proteklih dana stigle su nam čestitke i slike sretne djece, pogledajte!

"Pokloni još pristižu (poštom, Tiskom, osobno...) i djeca ih nestrpljivo iščekuju. Vjerujemo da će svi stići do Božića s obzirom na veliko srce ljudi koji sudjeluju u akciji. Veliko hvala Vama i index.hr-u na ovoj plemenitoj akciji. U ime djece, svoje osobno i svih zaposlenika želim Vam sretne i ugodne blagdane!"

"Hvala Index.hr, kao i svim divnim ljudima koji su sudjelovali u darivanju djece. Sretni blagdani svima!🌲🎶❤🎶❄"

"U ime svih naših korisnika puno hvala što ste nas i ove godine uključili u božićnu čaroliju!

Srdačan pozdrav i svako dobro!"

"Još jednom od srca zahvaljujemo i želimo Vam sretne i blagoslovljene blagdane!

"Hvala Indexu na svemu!"

I za kraj želimo vam poručiti da uključenjem u ovu akciju možda niste promijenili svijet, ali ste tom djetetu koje je dobilo vaš poklon promijenili njegov svijet.

Pročitajte više