Video: Amerikanka upucala sina u glavu: Žao mi je, moram poslati sina u raj i sebe u pakao

POREMEĆENA Amerikanka, koja je za sebe vjerovala da je utjelovljenje antikrista, iz neposredne blizine upucala je vlastitog 20-godišnjeg sina u glavu.

Marie Moore, 44-godišnjakinja, sina Mitchella je ubila tijekom vježbe u streljani, dok je on ciljao u metu. Stajala mu je iza leđa i u jedno trenutku potegla pištolj na njega te bez razmišljanja povukla obarač, prenose američki mediji.

Prije tog, snimila je audio snimke svom dečku i vlastima u kojima se ispričava u suzama za zločin koji tek treba počiniti. "Morala sam sina poslati u raj i sebe u pakao", opetovano je ponovila u audio snimci, a isto je napisala i u pismenoj poruci. Čim je ubila sina, Moore je presudila i sebi.

Pokušala se ubiti i prije te 2002. završila na psihijatriji

Tragedija se dogodila na streljani u mjestu Castleberryju, 15-ak kilometara sjeverno od grada Orlanda u SAD-u. Policija nema nikakvih saznanja o motivu za ovo ubojstvo i samoubojstvo, osim nesuvisle audio i poruke na papiru. "Uistinu nemamo pojma. Ja ne želim o tom čak ni špekulirati", kazao je zamjenik šerifa u Castleberryju, Bill McNeil.

Čitava tragedija zabilježena je na sigurnosnoj kameri sa streljane. U trenutku dolaska policije Marie Moore još je uvijek bila živa, no kasnije je i ona umrla u bolnici. Charles Moore, Mitchellov otac, policiji je kazao kako je Marie imala povijest mentalnih bolesti te kako je već i prije pokušala izvršiti samoubojstvo, nakon čega je završila i na psihijatriji 2002. godine.

"Pali anđeo"

Marie Moore je u porukama, koje su pronašli ostali članovi obitelji, uporno tvrdila i kako nije luda niti bolesna. "Žao mi je što sam to uradila u vašoj streljani, ali morala sam spasiti sina.Bog me stvorio kao kraljicu i ja sam to upropastila. Ja sam pali anđeo. On me pretvorio u antikrista. nadam se, kad umrem da će biti 1.000 godina mira", stoji u porukama koje je Marie Moore ostavila iza sebe.

Moore je, čini se, vjerovala kako bi njezino javno samoubojstvo trebalo spasiti i svijet od antikrista.

B.V.
Foto: Screenshot

Pročitajte više