VIDEO Bijesni ruski regruti urlali na zapovjednika: "Dali ste nam kineska sr*nja!"

Foto: Twitter

DRUŠTVENIM mrežama proširio se video u kojem ruski regruti nezadovoljni opremom i obukom koju su dobili urlaju na zapovjednika, a jedan od njih ga je čak udario u prsa. Uz video koji kruži Twitterom objašnjava se da se radi o vojnom centru u blizini Moskve.

"Koji k*rac se događa? Ovo je svetogrđe, imitacija pucanja, imitacija vježbi, imitacija marševa. Napuni dva spremnika, pucaj na imaginarnog neprijatelja na poligonu za tenkove? Koliko puta? Dva puta na poligonu i jednom na kontrolnim pucnjevima? Samo jednom smo bili na strelištu sa strijelcem. Svo smo ostalo vrijeme masturbirali na poligonu!" čuje se na snimci vojnik kako viče na zapovjednika.

"Za sada je s nama jedino pričalo ministarstvo obrane. Još jednom pitam, zašto pucamo na imaginarno neprijateljsko pješaštvo? Gdje su mete koje se miču? Zašto imamo vježbe pucanja na tenkovskom poligonu?" dodao je.

"Nema mjesta za sve"

Zapovjednik mu je na to sve odgovorio da postoje i druge jedinice koje se trebaju obučavati paralelno s njima, zbog čega nema dovoljno mjesta za sve.

 

"Dva smo tjedan ležali okolo, išli pucati pet puta, 15 j**enih metaka svaki put. Sve jedinice tako! Prijatelj zapovjednika našeg voda nas je došao obučavati jer niste nikog doveli!

Doći ću u zapovjedništvo i početi trgati udove, jednom po jednom svakih 15 minuta, sve dok ne dobijem odgovore! Ne nosite direktne naredbe od glavnog zapovjednika o uniformama, o treningu mobiliziranih. Trebalo bi vas uhititi!

Udario zapovjednika

Zašto ste nam dali to kinesko s**nje, a ne vojne prsluke? Nitko nije htio testirati je li otporna na metke.

U pozadini se čuju drugi vojnici kako viču da su testirali prsluke koje su dobili i da su ih metci probili. Na to ih je zapovjednik pokušao uvjeriti da to nije istina, zbog čega je uslijedila prepirka. Vojnici su vikali da su im date kontradiktorne upute o oblačenju vojne opreme te da neki od njih sami kupuju prsluke i ostali opremu.

Na kraju videa bijesni je vojnik udario zapovjednika u prsa te mu nastavio prijetiti, dok su se ostali vojnici smijali. "Ti nećeš služiti s nama i sjediti u rovovima. Sutra ćemo otići i zaboravit ćeš na nas! Ne pričaj nam s**nja", zaključio je vojnik.

Pročitajte više