VIDEO Dječak u pelenama pred stanom u SAD-u mahao napunjenim pištoljem

Screenshot: YouTube

SIGURNOSNA kamera je u SAD-u snimila malog dječaka u pelenama koji se u stambenoj zgradi igra s pravim pištoljem, javljaju američki mediji. Snimka sa susjedove sigurnosne kamere pokazala je kako dječak drži pištolj u hodniku stambene zgrade u gradu Beech Grove u saveznoj državi Indiani, a u jednom trenutku je povukao i okidač. 

 

Međutim, iz oružja nije ispaljen nijedan metak iako je pištolj bio napunjen. Djetetov otac (45) uhićen je i očekuje se da će se pojaviti na sudu na prvom saslušanju danas poslijepodne, javlja NBC News. Snimku očevog uhićenja uživo je snimio i emitirao reality show On Patrol koji prati policajce na dužnosti. 

Uhićenje oca prikazano u reality showu 

Policija je, naime, pribavila snimku koja prikazuje dječaka u peleni kako se s oružjem razigrano kreće hodnikom zgrade. Dječak se isprva brzo kreće prema stubištu i na trenutak uperi pištolj prema dolje. Zatim se vraća gore i usmjerava oružje prema vratima stana. Snimka uhićenja njegovog oca prikazana je u navedenom realityju. 

Policija je tijekom uhićenja zaplijenila poluautomatski pištolj Smith & Wesson kalibra 9 mm. Na događaj je reagirao i gradonačelnik Beech Grovea Dennis Buckley. "Kao i svi vi, potresen sam tim što se dogodilo i tako sam zahvalan što nitko nije ozlijeđen, pogotovo malo dijete. Cijenim brzi postupak koji je poduzela policija", rekao je Buckley. 

Pročitajte više