VIDEO Djevojka u Šibeniku snimila bolesnika koji je pred njom počeo drkati

Screenshot: Index / Čitateljica

DJEVOJKA, čiji je identitet poznat redakciji, na Facebooku je podijelila neugodno iskustvo koje je jutros doživjela u Šibeniku.

Jedan ju je muškarac u šibenskom Đardinu počeo gledati, a zatim je izvadio penis i počeo se samozadovoljavati. 

Uz dozvolu, prenosimo njenu objavu.

"Želim da se žene prestanu bojati, da se ohrabre i da počnu govoriti i raskrinkavati ovakve odurne stvorove"

"Neugodno je ispričati ovo, koliko god znaš da ti ni najmanje nisi kriv, neugodno je i osjećaš se loše. No, nakon šta mi se ista situacija dogodila 3 ili 4 puta u životu, ali prvi put u mom gradu, odlučila sam da ovaj put neću potisnuti i pustiti da padne u zaborav. Ovaj put igrom slučaja imam i video kojeg sam snimila svega par minuta prije nego šta se dogodilo ono najodvratnije. 

Izašla sam vani s ovom pričom jer mi je dosta i jer znam da se ama baš ništa ne može promijeniti ako svi šutimo, potiskujemo i pravimo se da je sve ok. Jer nije ok! Ovakve situacije su odurne, ponižavajuće i ne smiju se događati. Najgore od svega je šta se kasnije grizeš s razmišljanjima šta sam sve mogla poduzeti u tom trenu, ali u sekundi se čovjek ne snađe i automatski proradi instinkt koji kaže: "Bježi!" Nakon par minuta sam shvatila da sam trebala bolje reagirati i ili ga napasti ili ga opet početi snimati i uloviti mu lice, ali kao šta sam rekla, jako se teško snaći u tih par sekundi, a kasnije je prekasno jer smrad u tom periodu pobjegne.

Kad sam došla doma počela sam razmišljati trebam li sad nakon išta učiniti ili ne. I da nemam prijateljice koje su me podržale i potaknule, vjerojatno bi i ovaj put odlučila potisnuti i ne učiniti ništa. Međutim, drago mi je da nisam jer želim da se žene prestanu bojati, da se ohrabre i da počnu govoriti i raskrinkavati ovakve odurne stvorove. I zato hvala mojim prijateljicama! A vi žene moje, znam da nemate povjerenja u sustav, nemam ga ni ja, ali djelovati moramo!", napisala je djevojka.

Ispričala nam je da je i da je bolesnika prijavila policiji.

Pročitajte više