VIDEO Grlić Radman: Plenković je uzor ministrima da rade djecu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKI šef diplomacije Gordan Grlić Radman ponovno je imao trenutak za pamćenje na presici. Grlić, čije je verbalizacije ponekad doista teško pratiti, ovog si je puta dao oduška na pitanje o tome što je ministar pravosuđa i uprave Malenica postao otac koje je iz tko zna kojeg razloga bilo postavljeno na presici.

Grlić Radman je prvo krenuo pričati kako je on ovog vikenda postao punac. 

“Pa sam postao punac... Mislim, za vikend, preko vikenda”, pohvalio se prvo Grlić Radman pa dodao kako su na vjenčanju bili samo rodbina i stari prijatelji. I stao. Kako su ga novinari opet pitali o Malenici, ministar vanjskih poslova uputio je specifičnu čestitku ministru pravosuđa Ivanu Malenici u kojoj se uspio ulizati i premijeru Andreju Plenkoviću.

Kako tijek misli Grlića Radmana treba doživjeti u svoj punini, transkribirali smo od riječi do riječi Radmanov odgovor.

“Čestitke, naravno, Ivanu Malenici... Ha, čujte, evo vidite i premijer, koji je premijer, je očito dao bio paradigma, znači uzor i... Ministrima kako bi, eto, naravno radili na demografiji. To je dobar primjer i ja to pozdravljam. Evo, mom kolegi gospodinu Ivanu Malenici ovako javno čestitam i jako mi je drago što je postao otac”, kazao je Grlić Radman koji se u dijelu za Plenkovića, valjda, referirao na činjenicu da su premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana proljetos dobili treće dijete.

Pogledajte snimku pa recite u anketi je li i vama Plenović uzor da radite djecu.

 

Demografska anketa

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa kako bismo smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost vlastitih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više