VIDEO HDZ-ovci trgaju Škorićeve listiće za kandidaturu

Foto: N1

ŠEF splitskog HDZ-a i kandidat za potpredsjednika stranke Petar Škorić sinoć je naglo i neočekivano dao podršku Andreju Plenkoviću.

Škorić, koji je prije nekoliko dana najavio kandidaturu za potpredsjednika, još je jučer slovio kao netko tko će sasvim izgledno dati podršku Kovaču i njegovoj ekipi u borbi za fotelju šefa HDZ-a.

A onda je kasno sinoć dao podršku Plenkoviću.

"Još od najave procesa unutarstranačkih izbora držao sam, kao i danas, da je besmisleno izjašnjavati se o potpori bilo kojem kandidatu dok sam proces nije niti započeo. U ovom trenutku, kada je jasno vidljivo koji će kandidati izaći pred birače i zatražiti povjerenje, smatram da je vrijeme izraziti svoj stav i dati potporu onome za kojeg smatram da je najbolje rješenje u ovom trenutku za našu stranku. Zato želim izraziti svoju potporu predsjedniku Vlade Republike Hrvatske i trenutnom predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Andreju Plenkoviću u utrci za novi mandat na čelu HDZ-a", napisao je na Facebooku.

HDZ-ovci trgaju listić

HDZ-ovci razočarani podrškom Petra Škorića objavljuju snimke kako kidaju Škorićev listić za prikupljanje potpisa za stranačku kandidaturu, javlja N1.

Nekim članovima stranke nije se svidjela činjenica da je naprasno dao podršku Plenkoviću pa su kidanjem listića poslali poruku.
 

Pročitajte više