Video: Klinci u problemima jer su razbijali po selu, tukli drugu djecu i objavili to na YouTubeu

SKUPINA osnovnoškolaca s karlovačkog područja koja je, čini se, imala ambiciju da postane nekakva verzija hrvatskog maloljetnog Jackassa, nastradat će i u školi i kod kuće za razliku od MTV-jevih vandala sklonih samoozljeđivanju i ozljeđivanju drugih te bilježenja svega navedenog.

Najlošija ideja im je bila objavljivanje videa na kojoj tuku svojeg kolegu iz školskih klupa, nazvanu "Gay pederčina plače", a koji je YouTube maknuo prije negoli je pogledana 30 puta. Zlostavljanje se događa na igralištu škole u Mahičnom, a snimka pokazuje kako dvojica malo debljih i jačih dječaka, tuku svog slabijeg vršnjaka.

Ispitivanje u tijeku

"Je li ovo ovdje snimljeno jedno stvarno maltretiranje, nasilje, ili je izvedeno samo za snimanje filma, mi to za sad ne znamo i moramo ispitati i puno još razgovarati s djecom", kazala je Radio Mrežnici ravnateljica škole Mahično koju pohađaju autori videa.

Dječaci su na YouTubeu objavili i snimke drugih brilijantnih ideja, poput "Ševa se boji baciti šestar" - gdje se djeca ismijavaju sa spomenutim "Ševom" što ne želi baciti šestar u publiku na utakmici, zatim razbijanje traktora, transformatora, čupanje znakova, paljenje klupa na kupalištu i slično.

Kako se radi o malom mjestu, roditelji su brzo informirani o tome što im rade djeca u slobodno vrijeme, s tim da su im sama olakšala detektivski posao u namjeri da se proslave na YouTubeu.  Do sada je već sigurno pao pokoji edukativni šamar.

A.B.
Foto: YouTube

Pročitajte više