Video - Kupujmo hrvatsko: U vrbovečkom Konzumu kupite kruh, mlijeko, žohare...

ČITATELJ Indexa ostao je nemalo iznenađen kada je tijekom svoje kupnje u vrbovečkom maxi Konzumu naletio na žohare koji su slobodno šetali iza pulta za naplatu proizvoda.

Sporna kupnja "hrvatskih proizvoda" u najvećem hrvatskom lancu trgovina dogodila se 25. srpnja, a naš čitatelj je cijeli šokantan prizor snimio svojim mobitelom. Cijela četa žohara prešetavala se iza pulta, a pitanje je na kojim su sve proizvodima malene životinjice mogle završiti.

Agrokor nema komentara

Na snimci se vidi kako žohari šeću u pozadini prodavačice koja bezbrižno naplaćuje proizvode kupcima. Potrošači koji su tada čekali u redu i platili proizvode vjerojatno nisu niti svjesni kakav se tragičan prizor odvijao iza njihovih leđa. 

Pokušali smo od Agrokora, u čijem vlasništvu je Konzum, tjedan dana dobiti komentar sporne snimke, no najveći hrvatski lanac trgovina nije našao za shodno komentirati katastrofalne higijenske uvjete u svojoj trgovini. Nakon razgovora i slanja dvije elektronske pošte Odnosi s javnošću Agrokora ostali su šutjeti na naše upite o snimci. 

Pročitajte više