VIDEO Liječnik otkrio u kakvom je stanju beba na koju je pala zapaljena boca

Foto: Index

Dvogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena u naselju Blaca u Solinu, gdje je u nedjelju oko 14 sati zadobila opekline po čitavom tijelu, zbog čega je privedena jedna osoba, izvijestila je splitska policija. Policija je  oko 14 sati iz KBC-a Split dobila informaciju da je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom. 

"Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnom objektu (pušnici) na solinskom području, za paljenje vatre osoba je koristila zapaljivu tekućinu koja se nalazila u boci te je u jednom trenutku vatra zahvatila bocu, zbog čega je osoba bacila zapaljenu bocu sa zapaljivom tekućinom u dvorište u kojemu se nalazilo dijete. Vatra je zahvatila curicu izazvavši joj opekline po tijelu", izvijestila je policija. 

Osoba koju se povezuje s tim događajem nalazi se u prostorijama policije te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje, dok se na mjestu događaja obavlja očevid, objavila je policija sinoć.

Ispred bolnice održana je konferencija za medije.

"Jučer je zaprimljeno 15-mjesečno žensko dijete s opeklinama lica i desne šake", rekao je liječnik Joško Markić, pročelnik Zavoda za intenzivnu pedijatriju. "Djevojčica je respiracijski stabilna, mi smo zadovoljni njenim općim stanjem", rekao je liječnik. Dodao je da nije životno ugrožena.

 

Pročitajte više