VIDEO Milanović se smijao Njonjinoj slici: "To nije vulgarno, nego naprosto jadno"

Screenshot: N1

PREDSJEDNIK Zoran Milanović komentirao je pred novinarima sliku koju je objavio predsjednik sabora Gordan Jandroković, na kojoj je samo u kupaćim gaćama, kao reakciju na Milanovićevu izjavu da je Jandroković nasilnik bez mišića. 

> WTF Njonjo objavio fotku u kupaćim gaćama: Milanović kaže da nemam mišiće

"Ne znam, to vi pogledajte. Ne znam je li se to slikao na šoderici ili pred kućom svog punca, mog ujaka inače, vodećeg komunista u Gradu Zagrebu, Ante Matasića, jednog poštenjaka. Ali to je bilo prije nego što je ušao u HDZ. Ne znam di se slikao", rekao je na početku Milanović na pitanje kako komentira sliku predsjednika sabora. 

Postavljeno mu je pitanje kako tumači tu Jandrokovićevu poruku.

"Haha, to morate njega pitati. Možda bih mogao proširiti to na njegovog šefa da bude jedan objedinjeni - Skini mi se", odgovorio je. 

Novinari su pitali znači li to da on ne bi uzvratio istom mjerom.

"Ne, ne, ne, ne bih. Ne bih. To je njegova stvar, ima djecu, obitelj, prijatelje. Ak se njima to sviđa, super, haha. To nije ništa vulgarno, nego naprosto jadno. To za mišiće sam mislio preneseno, a ne doslovno. Ali kako on sve shvaća doslovno i pun je nekakvih tjeskoba i pomutnji, htio se pokazati. Super kupaće. Kaj još ima? To je to. Nisam riknuo od smijeha, to je već super", rekao je Milanović. 

Pročitajte više