VIDEO Minhenski HDZ-ovci za šefa izabrali vlasnika narodnjačkog kluba, koji i sam voli zapjevati

Screenshot: Youtube

KAKO neslužbeno doznaje Fenix magazin, na izvanrednoj sjednici Ogranka HDZ-a München u subotu, za novog predsjednika izabran je Ivan Šokić, raniji predsjednik Koordinacije HDZ-a za Bavarsku poznat kao pjevač narodnjaka i vlasnik diskoteke koja često ugošćuje i srpske turbo-folk pjevače.

Prema informacijama koje je dobio Fenix magazin, na sjednici se pojavilo tek 20-ak od mogućih 80-ak članova koji su tajnim glasanjem s 9 glasova za izabrali Šokića. Njegovi protukandidati Vjeran Ježek i Nikica Ćosić dobili 7 (Ježek), odnosno 4 (Ćosić) glasa.

O tom izbori nitko od HDZ-ovaca nije želio davati nikakve izjave, a i nejasno je zašto nema drugog kruga glasanja s obzirom na mali broj onih koji su glasali.

Šokić je bio šefom HDZ-a Bavarska no s tim izborom su mnogi bili nezadovoljni jer on pjeva cajke, a u njegovim klubovima nastupala je i  Ceca, udovica srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Šokić u Njemačkoj ima više klubova i diskoteka, a u njegovim se lokalima uglavnom sluša upravo turbo folk. U svojim klubovima ugostio je zvijezde turbofolk scene poput Cece ili Mile Kitića i Seke Aleksić, a gostovali su mu i Lepa Brena i Severina. I on sam se okušao u pjevanju. 

Na YouTubeu se može pronaći njegova pjesma "Mjesečina", koju je otpjevao zajedno s Radom Lackovićem i Nihadom Alibegovićem.

Pročitajte više